تبادل بنر
المواضيع الأخيرة
احصائيات
تعداد کاربران ثبت نام شده: 1590جديدترين کاربر ثبت نام شده: 22ehsan
تعداد موضوعات ارسال شده توسط کاربران سايت: 154 في 63 موضوع
بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
صفحه 1 از 1
بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم:
* تن ماهی 1 قوطی
* سیب زمینی آب پز 2 الی 3 عدد
* سیر 2 تا 3 حبه
* جعفری و گشنیز خُرد شده 4/1 پیمانه
* پودر سوخاری به مقدار لازم
* نمک و فلفل به میزان لازم
* تخم مرغ 1 عدد درشت
دستور:
روغن تن ماهی را با صافی گرفته و به همراه سیب زمینی و سیر تازه در غذا ساز یا مولینکس می ریزیم تا کاملا له شود سپس تخم مرغ و ادویه را افزوده و هم می زنیم تا مواد به حالت کشدار گردد. در آخر جعفری و گشنیز را به آن اضافه می کنیم.
یک کاسه آب برای تر کردن دست کنار می گذاریم و مقداری از مواد را برداشته ، با دست حالت می دهیم و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ می کنیم.
توجه:
1. اگر مواد را رنده کنیم مواد دیگر حالت چسبنده ندارد و به دست نمی چسبد.
2. میزان سبزی زیاد نباشد زیرا هنگام سرخ شدن می سوزد و در کتلت به سیاهی می زند. در صورت دلخواه کمی زرشک نیز می توانید در آخر به مواد اضافه کنید.
مواد لازم:
* تن ماهی 1 قوطی
* سیب زمینی آب پز 2 الی 3 عدد
* سیر 2 تا 3 حبه
* جعفری و گشنیز خُرد شده 4/1 پیمانه
* پودر سوخاری به مقدار لازم
* نمک و فلفل به میزان لازم
* تخم مرغ 1 عدد درشت
دستور:
روغن تن ماهی را با صافی گرفته و به همراه سیب زمینی و سیر تازه در غذا ساز یا مولینکس می ریزیم تا کاملا له شود سپس تخم مرغ و ادویه را افزوده و هم می زنیم تا مواد به حالت کشدار گردد. در آخر جعفری و گشنیز را به آن اضافه می کنیم.
یک کاسه آب برای تر کردن دست کنار می گذاریم و مقداری از مواد را برداشته ، با دست حالت می دهیم و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ می کنیم.
توجه:
1. اگر مواد را رنده کنیم مواد دیگر حالت چسبنده ندارد و به دست نمی چسبد.
2. میزان سبزی زیاد نباشد زیرا هنگام سرخ شدن می سوزد و در کتلت به سیاهی می زند. در صورت دلخواه کمی زرشک نیز می توانید در آخر به مواد اضافه کنید.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم :[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* دو سوم فنجان آرد
* یک قاشق چای خوری نمک
* نصف فنجان روغن گیاهی
* یک عدد فلفل سبز
* نصف قاشق چای خوری فلفل
* نصف قاشق چای خوری پودر سیر
* پیاز قاچ شده
* یک شیشه سس اسپاگتی ( کچاپ )
* سینه مرغ بدون استخوان و 4 تکه شده
* اسپاگتی
طرز تهیه :
اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .
مواد لازم :[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* دو سوم فنجان آرد
* یک قاشق چای خوری نمک
* نصف فنجان روغن گیاهی
* یک عدد فلفل سبز
* نصف قاشق چای خوری فلفل
* نصف قاشق چای خوری پودر سیر
* پیاز قاچ شده
* یک شیشه سس اسپاگتی ( کچاپ )
* سینه مرغ بدون استخوان و 4 تکه شده
* اسپاگتی
طرز تهیه :
اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بادمجان= 5 تا 6 عدد
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سیب زمینی=500 گرم
فلفل دلمه ای=2 عدد
پنیر پیتزا=2 پیمانه
رب گوجه فرنگی=3قاشق سوپخوری
نمک وفلفل=به میزان لازم
سس سفید=1ونیم پیمانه
طرز تهیه:
کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و می مالیم.
سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده (کمی سرخ می کنیم) را کف ظرف چیده روی آنها نمک می پاشیم
بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده می پوشانیم.
گوشت را سرخ کرده ،فلفل دلمه ای و رب به آن زده روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی مواد ریخته و در آخر پنیر پیتزا پاشیده و در فر 180 درجه ی سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می د هیم.
سس سفید:
۱/۵ لیوان شیر را با 1 قاشق سوپخوری آرد مخلوط کرده روی حرارت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره افزوده و از روی شعله بر می داریم
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بادمجان= 5 تا 6 عدد
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سیب زمینی=500 گرم
فلفل دلمه ای=2 عدد
پنیر پیتزا=2 پیمانه
رب گوجه فرنگی=3قاشق سوپخوری
نمک وفلفل=به میزان لازم
سس سفید=1ونیم پیمانه
طرز تهیه:
کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و می مالیم.
سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده (کمی سرخ می کنیم) را کف ظرف چیده روی آنها نمک می پاشیم
بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده می پوشانیم.
گوشت را سرخ کرده ،فلفل دلمه ای و رب به آن زده روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی مواد ریخته و در آخر پنیر پیتزا پاشیده و در فر 180 درجه ی سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می د هیم.
سس سفید:
۱/۵ لیوان شیر را با 1 قاشق سوپخوری آرد مخلوط کرده روی حرارت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره افزوده و از روی شعله بر می داریم
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم برای 6- 4 نفر:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هویج بزرگ: 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی: 250 گرم
سس گوجه فرنگی : 400 گرم
پنیر ریکوتا: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد
پودر ارگانو: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
مواد لازم برای 6- 4 نفر:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هویج بزرگ: 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی: 250 گرم
سس گوجه فرنگی : 400 گرم
پنیر ریکوتا: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد
پودر ارگانو: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ماهي حلوا سفيد / 1 عدد
بزرگ
سير / 4 حبه (معادل 40 گرم)
نمک و فلفل / به مقدار لازم
روغن زيتون / 3 قاشق سوپخوري (معادل 32 ميلي ليتر)
سس خردل / 1 قاشق سوپخوري (معادل 10 گرم)
آب ليمو تازه / يک سوم پيمانه (معادل 54 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
با نوک چاقو فلس هاي ماهي را پاک کنيد و با شکاف کوچکي محتويات شکم ماهي را خالي کنيد. ماهي را بشوييد و با دستمال آشپزخانه خشک کنيد.
در ظرفي سير را خرد نماييد و آن را با نمک، فلفل، روغن زيتون، سس خردل و آب ليمو مخلوط کنيد تا به صورت سس درآيد. ماهي را با اين سس کاملاً مزه دار کنيد و در يخچال به مدت يک ساعت بگذاريد. سپس ماهي را روي کباب پز قرار داده، کباب کنيد و به صورت دلخواه با سبزيجات کبابي و برشهاي ليمو تزئين و سرو کنيد.
نکته: بهتر است در حين پخت با قلم مو سس باقيمانده از ماهي را به روي آن بماليد.
جايگزين 1: مي توانيد به جاي ماهي حلواي سفيد از ماهي قزل آلا استفاده کنيد.
جايگزين 2: مي توانيد ماهي را در ميان توري مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روي ذغال گداخته قرار دهيد.
جايگزين 3: مي توانيد ماهي را زير گريل قرار داده تا کاملاً بپزد.
پيشنهاد: مي توانيد تعدادي گوجه فرنگي، فلفل و سير را کنار ماهي کباب کنيد.
نکته: مواد بالا براي تهيه غذاي 2 نفر مي باشد
ماهي حلوا سفيد / 1 عدد
بزرگ
سير / 4 حبه (معادل 40 گرم)
نمک و فلفل / به مقدار لازم
روغن زيتون / 3 قاشق سوپخوري (معادل 32 ميلي ليتر)
سس خردل / 1 قاشق سوپخوري (معادل 10 گرم)
آب ليمو تازه / يک سوم پيمانه (معادل 54 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
با نوک چاقو فلس هاي ماهي را پاک کنيد و با شکاف کوچکي محتويات شکم ماهي را خالي کنيد. ماهي را بشوييد و با دستمال آشپزخانه خشک کنيد.
در ظرفي سير را خرد نماييد و آن را با نمک، فلفل، روغن زيتون، سس خردل و آب ليمو مخلوط کنيد تا به صورت سس درآيد. ماهي را با اين سس کاملاً مزه دار کنيد و در يخچال به مدت يک ساعت بگذاريد. سپس ماهي را روي کباب پز قرار داده، کباب کنيد و به صورت دلخواه با سبزيجات کبابي و برشهاي ليمو تزئين و سرو کنيد.
نکته: بهتر است در حين پخت با قلم مو سس باقيمانده از ماهي را به روي آن بماليد.
جايگزين 1: مي توانيد به جاي ماهي حلواي سفيد از ماهي قزل آلا استفاده کنيد.
جايگزين 2: مي توانيد ماهي را در ميان توري مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روي ذغال گداخته قرار دهيد.
جايگزين 3: مي توانيد ماهي را زير گريل قرار داده تا کاملاً بپزد.
پيشنهاد: مي توانيد تعدادي گوجه فرنگي، فلفل و سير را کنار ماهي کباب کنيد.
نکته: مواد بالا براي تهيه غذاي 2 نفر مي باشد
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بادمجان یك كیلوگرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشك 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كاری قاشق مرباخوری
پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم.
طرز تهیه:
بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش می زنیم. سپس در تابه كه كمی روغن و لیوان آب ریخته ایم بادمجان را می پزیم
گوشت چرخ كرده را با پیاز تفت می دهیم سپس نمك، فلفل، زردچوبه، كاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می كنیم آن گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشك اضافه می كنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی می افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می پزیم.
در این لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر می كنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایكروفر قرار می دهیم.
بادمجان را در روغن زیاد سرخ نكنید كمی روغن اضافه كنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین كنید
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بادمجان یك كیلوگرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشك 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كاری قاشق مرباخوری
پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم.
طرز تهیه:
بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش می زنیم. سپس در تابه كه كمی روغن و لیوان آب ریخته ایم بادمجان را می پزیم
گوشت چرخ كرده را با پیاز تفت می دهیم سپس نمك، فلفل، زردچوبه، كاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می كنیم آن گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشك اضافه می كنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی می افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می پزیم.
در این لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر می كنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایكروفر قرار می دهیم.
بادمجان را در روغن زیاد سرخ نكنید كمی روغن اضافه كنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین كنید
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم برای 4 نفر:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- یك عدد آواكادوی رسیده
- 2 قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه
- یك قاشق سوپ خوری روغن مایع آفتاب گردان
- 50 گرم یا یك دوم پیمانه ذرت پخته یا كنسروی
- 2 عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یك حبه سیر (خرد شود)
- یك عدد تره فرنگی (خرد شود)
- یك عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- تره فرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت كامل می شود ولی شما می توانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی كنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تكه های كوچك تر ببرید.حالا با چنگال شروع به له كردن گوشت نرم میوه كنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه كنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، تره فرنگی و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی كه سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواكادوی له شده داخل دستگاه غذاساز یا خردكن بریزید و به قدری خرد كنید كه مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل كنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات له شده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با تره فرنگی خلال شده سرو كنید.
مواد لازم برای 4 نفر:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
- یك عدد آواكادوی رسیده
- 2 قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه
- یك قاشق سوپ خوری روغن مایع آفتاب گردان
- 50 گرم یا یك دوم پیمانه ذرت پخته یا كنسروی
- 2 عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یك حبه سیر (خرد شود)
- یك عدد تره فرنگی (خرد شود)
- یك عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- تره فرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت كامل می شود ولی شما می توانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی كنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تكه های كوچك تر ببرید.حالا با چنگال شروع به له كردن گوشت نرم میوه كنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه كنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، تره فرنگی و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی كه سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواكادوی له شده داخل دستگاه غذاساز یا خردكن بریزید و به قدری خرد كنید كه مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل كنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات له شده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با تره فرنگی خلال شده سرو كنید.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم :
گندم ۱ کیلو
آرد گندم ۳الی ۴ کیلو
بادام یا فندق یا پسته
طرز تهیه سمنو :
ابتدا گندمها را خوب تمیز کرده شسته و در ظرفی می ریزیم و روی آنها را با آب سرد به مدت دو روز می پوشانیم , در این فاصله چند بار آب آن را عوض می کنیم , زمانی که نوک گندمها سفید شد , در صافی ریخته تا آب آن خارج شود , سپس گندمها را در یک پارچه تمیز و مرطوب ریخته و در دیس قرار می دهیم و در جای نسبتاً گرمی گذاشته یکی دو روز به این صورت بماند. در این فاصله روزی یکی دو بار کمی آب روی پارچه می پاشیم تا خشک نشود.
(باید توجه داشته باشیم آب زیاد باعث ترشیدگی گندمها می شود ) بعد از دو روز که گندمها ریشه داد, پارچه را از روی آنها برداشته و در ظرف مناسب می ریزیم , سپس پارچه ای مرطوب روی گندمها می کشیم و باز روزی یکی دو بار روی آنها راکمی آب می پاشیم تا زمانی که گندمهاساقه پیدا کنند و کمی بلند شوند . پارچه را بر می داریم و زمانی که ساقه نقره ای رنگ شد , قبل از اینکه شکفته و سبز شود آن را برای سمنو استفاده می کنیم .
حال گندم نقره ای شده را چرخ کرده، آن را در ظرفی ریخته مقداری آب روی آن می ریزم و خوب مخلوط می کنیم . از صافی رد کرده مواد موجود در صافی را بین دو دست فشار داده تا کاملاً شیره آن خارج شود .
آردگندم را در ظرفی ریخته شیره گندم تهیه شده را به تدریج به آرد اضافه کرده و هم می زنیم بطوری که گلوله نداشته باشد . (باید توجه داشت که مقدار شیره در حدی باشد که مایه را کاملاً رقیق کند) روی حرارت قرار داده و مایه را کاملاً هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید و غلیظ شود . این مایه باید مرتب هم زده شود زیرا سمنو زود ته می گیرد. آنقدر زدن را ادامه می دهیم تا اب آن کاملاً تبخیر شده و به شکل حلوا در آید و رنگ آن کمی سرخ شود (باید متذکر شویم که در سمنو شکر یا روغن اضافه نمی شود , زیرا جوانه گندم بطور طبیعی مقداری شیرینی و چربی دارد) مجدداً بتدریج مقداری آب به سمنو اضافه کرده ,هم می زنیم تا گلوله نشود و مایه یکدست و رقیق شود. حرارت را ملایم نموده وگاهی آن را هم می زنیم تا زمانی که کاملاً غلیظ شود و به صورت سمنو در آید . در آخر پسته یا فندق یا بادام رادر سمنو ریخته بعد از بیست الی سی دقیقه حرارت را خاموش کرده و مورد استفاده قرار می دهیم . قابل ذکر است که این غذای سنتی ایرانی برای کودکان بسیار مفید و مغذی می باشد.
مواد لازم :
گندم ۱ کیلو
آرد گندم ۳الی ۴ کیلو
بادام یا فندق یا پسته
طرز تهیه سمنو :
ابتدا گندمها را خوب تمیز کرده شسته و در ظرفی می ریزیم و روی آنها را با آب سرد به مدت دو روز می پوشانیم , در این فاصله چند بار آب آن را عوض می کنیم , زمانی که نوک گندمها سفید شد , در صافی ریخته تا آب آن خارج شود , سپس گندمها را در یک پارچه تمیز و مرطوب ریخته و در دیس قرار می دهیم و در جای نسبتاً گرمی گذاشته یکی دو روز به این صورت بماند. در این فاصله روزی یکی دو بار کمی آب روی پارچه می پاشیم تا خشک نشود.
(باید توجه داشته باشیم آب زیاد باعث ترشیدگی گندمها می شود ) بعد از دو روز که گندمها ریشه داد, پارچه را از روی آنها برداشته و در ظرف مناسب می ریزیم , سپس پارچه ای مرطوب روی گندمها می کشیم و باز روزی یکی دو بار روی آنها راکمی آب می پاشیم تا زمانی که گندمهاساقه پیدا کنند و کمی بلند شوند . پارچه را بر می داریم و زمانی که ساقه نقره ای رنگ شد , قبل از اینکه شکفته و سبز شود آن را برای سمنو استفاده می کنیم .
حال گندم نقره ای شده را چرخ کرده، آن را در ظرفی ریخته مقداری آب روی آن می ریزم و خوب مخلوط می کنیم . از صافی رد کرده مواد موجود در صافی را بین دو دست فشار داده تا کاملاً شیره آن خارج شود .
آردگندم را در ظرفی ریخته شیره گندم تهیه شده را به تدریج به آرد اضافه کرده و هم می زنیم بطوری که گلوله نداشته باشد . (باید توجه داشت که مقدار شیره در حدی باشد که مایه را کاملاً رقیق کند) روی حرارت قرار داده و مایه را کاملاً هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید و غلیظ شود . این مایه باید مرتب هم زده شود زیرا سمنو زود ته می گیرد. آنقدر زدن را ادامه می دهیم تا اب آن کاملاً تبخیر شده و به شکل حلوا در آید و رنگ آن کمی سرخ شود (باید متذکر شویم که در سمنو شکر یا روغن اضافه نمی شود , زیرا جوانه گندم بطور طبیعی مقداری شیرینی و چربی دارد) مجدداً بتدریج مقداری آب به سمنو اضافه کرده ,هم می زنیم تا گلوله نشود و مایه یکدست و رقیق شود. حرارت را ملایم نموده وگاهی آن را هم می زنیم تا زمانی که کاملاً غلیظ شود و به صورت سمنو در آید . در آخر پسته یا فندق یا بادام رادر سمنو ریخته بعد از بیست الی سی دقیقه حرارت را خاموش کرده و مورد استفاده قرار می دهیم . قابل ذکر است که این غذای سنتی ایرانی برای کودکان بسیار مفید و مغذی می باشد.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مرغ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 4 حبه
پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو 50 گرم
استاک مرغ یا گوشت 1 لیوان
فلفل دلمه ای رنگی و سبز از هر کدام 1 عدد
زیتون سبز بدون هسته 10 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش حلقه شده 2 عدد
پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری 3 – 2 قاشق غذاخوری
استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته میشود.
طرز تهیه :
برای تهیه استاک مرغ یا گوشت 10 – 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه. میگذاریم 6 – 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.
از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.
به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.
ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.
روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.
سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.
مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.
نکته ای در مورد تمامی خورشتها:
اگر به خورشتها آب کمی اضافه کنیم و روی شعله کم آنها را دم کنیم خیلی خوشمزه تر خواهند شد و باعث می شود عرق ظرف داخل خورشت نریزد و تیره و بد مزه نشود.
فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.
مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.
برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.
در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.
این غذا بیشتر با ترشی انگور سرو می شود.
مرغ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 4 حبه
پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو 50 گرم
استاک مرغ یا گوشت 1 لیوان
فلفل دلمه ای رنگی و سبز از هر کدام 1 عدد
زیتون سبز بدون هسته 10 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش حلقه شده 2 عدد
پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری 3 – 2 قاشق غذاخوری
استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته میشود.
طرز تهیه :
برای تهیه استاک مرغ یا گوشت 10 – 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه. میگذاریم 6 – 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.
از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.
به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.
ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.
روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.
سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.
مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.
نکته ای در مورد تمامی خورشتها:
اگر به خورشتها آب کمی اضافه کنیم و روی شعله کم آنها را دم کنیم خیلی خوشمزه تر خواهند شد و باعث می شود عرق ظرف داخل خورشت نریزد و تیره و بد مزه نشود.
فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.
مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.
برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.
در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.
این غذا بیشتر با ترشی انگور سرو می شود.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سوسیس بلغاری= ۲ عدد
تخم مرغ= ۴ عدد
قارچ = ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده =۲۰۰ گرم
نمک و روغن=مقداری
طرز تهيه:
قارچ ها را ورقه کنید و تفت بدید.
سوسیس ها را رنده ریز بکنید ، تخم مرغ و قارچ را بریزید درونش و مقداری نمک اضافه کنید، از آجایی که خود سوسیس ادویه دارد باید در ریختن نمک محتاط باشید. ( نمک را فقط به خاطر تخم مرغ می ریزیم )
این مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
حالا درون تابه روغن بریزید ویک طرف کوکو را سرخ کنید ،بعد برگردونید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.
مواد لازم:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سوسیس بلغاری= ۲ عدد
تخم مرغ= ۴ عدد
قارچ = ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده =۲۰۰ گرم
نمک و روغن=مقداری
طرز تهيه:
قارچ ها را ورقه کنید و تفت بدید.
سوسیس ها را رنده ریز بکنید ، تخم مرغ و قارچ را بریزید درونش و مقداری نمک اضافه کنید، از آجایی که خود سوسیس ادویه دارد باید در ریختن نمک محتاط باشید. ( نمک را فقط به خاطر تخم مرغ می ریزیم )
این مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
حالا درون تابه روغن بریزید ویک طرف کوکو را سرخ کنید ،بعد برگردونید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هویج بزرگ: 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی: 250 گرم
سس گوجه فرنگی : 400 گرم
پنیر ریکوتا: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد
پودر ارگانو: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
هویج بزرگ: 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی: 250 گرم
سس گوجه فرنگی : 400 گرم
پنیر ریکوتا: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد
پودر ارگانو: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مواد لازم:
گوشت بدون استخوان= 500 گرم
لپه= 150 گرم
روغن مایع= 100 گرم
آلوخشك= 200 گرم
پیاز =100 گرم
رب گوجه فرنگی= یک قاشق چایخوری
لیموعمانی= سه عدد
زردچوبه و دارچین= از هر كدام یك قاشق چایخوری
آب، نمك، فلفل و روغن= به میزان لازم
طرز تهيه:
پیاز را خرد كرده و سرخ می كنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد كرده و داخل پیاز می ریزیم. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمك و فلفل را اضافه می كنیم. آن گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.
پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می ریزیم. آلو را كه از قبل با آب گرم خیس كرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 30 دقیقه با آلو می جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود
گوشت بدون استخوان= 500 گرم
لپه= 150 گرم
روغن مایع= 100 گرم
آلوخشك= 200 گرم
پیاز =100 گرم
رب گوجه فرنگی= یک قاشق چایخوری
لیموعمانی= سه عدد
زردچوبه و دارچین= از هر كدام یك قاشق چایخوری
آب، نمك، فلفل و روغن= به میزان لازم
طرز تهيه:
پیاز را خرد كرده و سرخ می كنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد كرده و داخل پیاز می ریزیم. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمك و فلفل را اضافه می كنیم. آن گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.
پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می ریزیم. آلو را كه از قبل با آب گرم خیس كرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 30 دقیقه با آلو می جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود
رد: بخش اشپزی با انواع غدا ها با دستور پخت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده= 400 گرم
استاک مرغ =سه و نیم پیمانه
برنج قهوه ای= سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده =دو عدد
کلم بروکلی و گل کلم خرد شده= هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده =یک عدد
ذرت شیرین =1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده =سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون= به میزان لازم
طرز تهيه:
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه ای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزی ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی ها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
سینه مرغ خرد شده= 400 گرم
استاک مرغ =سه و نیم پیمانه
برنج قهوه ای= سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده =دو عدد
کلم بروکلی و گل کلم خرد شده= هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده =یک عدد
ذرت شیرین =1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده =سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون= به میزان لازم
طرز تهيه:
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه ای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزی ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی ها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
» جک های خنده دار
» عکسهای دختری که زیباییاش را به راحتی از دست داد!
» ترول های جدید بهار 92
» ببیند چه گلی میزنه
» عکس های زیبا از دختران
» فروم کلوپ ایرانیان
» مزایای مجرد بودن(مجرد ها خود را دسته کم نگیرند)
» زنی که توسط موجودات فضایی باردار شده بود! (+عکس)